STUDIO "UPGRADE" VOOR ZIGGO SPORT
DECOR EN MEUBELONTWERP
Wow! In een super korte tijd, met een fantastisch leuk team een leuk project mogen doen voor Southfields en Ziggo Sport. Qupix heeft vanwege een wijziging van het format, het RONDO decor en de desk voor Match Of The Day mogen ontwerpen! Elke zondagavond te bewonderen op Ziggo Sport...:)
>
SOMETHING BIG IS
GOING TO HAPPEN
VASTGOED CONCEPTONTWIKKELING
Het gaat door! Wij hebben groen licht gekregen van de gemeente Almere! Qupix gaat tezamen met BUN Projectontwikkeling starten met de ruimtelijke uitwerking van 'Market Almere'. Een food-experience centre die zijn weerga niet kent. 
>
VILLA TE LAREN
INTERIEURONTWERP EN VISUALS
Een leuke opdracht voor Melssen voor het maken van het interieurontwerp en visuals voor een villa in 'T Gooi, te Laren. 
>
RESTAURANT CONCEPT AMSTERDAM ZUID
INTERIEURONTWERP EN BEGELEIDING
Ondanks deze crisis zijn er horecaondernemers die het nu aandurven om nu nieuwe concepten te laten ontwikkelen! Zo mochten wij voor twee Israëlische ondernemers een glutenvrij bakkerij, eethuis en bar, geïnspireerd op de stad Haifa ontwerpen in Amsterdam Zuid. De stad waar zij vandaan komen en de afgelopen 5 jaar reeds meerdere bedrijven hebben opgezet. Karakteristieken van de stad Haïfa zijn geïmplementeerd in onder andere het metrostation (achterwand), Bauhaus elementen (Bar) en de urban art welke wordt gem​​​​​​​aakt door The Broken Fingaz. De bouw gaat na de Corona-crisis van start...​​​​​​​
>
ARTIKEL KNARRENHOF
Leuk artikel op de site van Stichting Knarrenhof waar Qupix® de initiatiefnemers helpt een ruimtelijk concept te ontwikkelen en te realiseren.
>
TRANSFORMATIE VILLA TE LAREN
VISUALS METAMORFOSE
De huidige villa te Laren ondergaat een gigantische metamorfose. Dit project is in samenwerking met Melssen Bouwadvies, waarbij Qupix® de presentatie heeft gemaakt.
>
THE CUBE
INRICHTING 
Het souterrain van het confectiecentrum "The Cube" in Almere, is nu nog een lege ruimte, maar zal binnenkort grondig worden aangepakt en klaargestoomd voor verhuur. Het begin van het interieurconcept is gemaakt!
>
WONINGBOUW
ARCHITECTUUR 
Qupix® is op dit moment gemoeid met een aantal woningbouwprojecten in Nederland waaronder de ontwikkeling van "het Knarrenhof" en diverse andere projecten in Almere. Ook zijn wij druk met een woonwijk in Hillegom, een project in Friesland en een aantal villa wijken. Omdat deze projecten nog lopen hebben wij hier nog geen projectpagina van gemaakt...
Knarrenhof Almere
Knarrenhof Almere
Knarrenhof Almere
Knarrenhof Almere
Villa Equo_Villa Park te Almere
Villa Equo_Villa Park te Almere
Herontwikkelingsconcept te Woudsend
Herontwikkelingsconcept te Woudsend
Herontwikkelingsconcept te Woudsend
Herontwikkelingsconcept te Woudsend
>
HAMSTA!
STANDCONCEPT 
Voor Hamsta® hebben wij een schattig klein kleurrijk standje bedacht voor op de Licensing Expo 2019 te Londen. Wat een eer en wat een te gek merk om voor te werken!
Back to Top